Inzichten en kennis

World Port Busker Festival 2017© Bas Czerwinski (33)
Kennis delen

Als sector worden we sterker door opgedane kennis en inzichten met elkaar te delen. Rotterdam Festivals neemt hierin een voortrekkersrol. We doen continu en actief publieksonderzoek en delen de resultaten met de instellingen. Ook organiseren we kennissessies en webinars, waarvoor we onze cultuurpartners uitnodigen.

 

Op de agenda

Met grote regelmaat organiseert Rotterdam Festivals kennissessies en webinars over actuele onderwerpen, die relevant zijn voor cultuurmakers. De ene keer staat een recent publieksonderzoek centraal, een andere keer gaat het over thema’s als privacy of duurzaamheid. De onderwerpen lopen uiteen, maar altijd is het doel: van elkaar leren en samen sterker worden.

 

Rapporten

Rotterdam Festivals doet continu onderzoek. Naast het tweejaarlijkse publieksonderzoek dat we uitvoeren in opdracht van gemeente Rotterdam, pakken we actuele vraagstukken op.
De uitkomsten bieden inzichten die voor iedereen in de cultuursector waardevol zijn. De rapporten van deze onderzoeken zijn daarom voor iedereen gratis te downloaden vanaf onze kennisbank. Daarnaast delen we onderzoeken van derden, die relevant zijn voor cultuurmakers. 

Sodade 2017 © Fred Ernst (20)

Bel met ons

Eva Lemstra
Eva Lemstra Medewerker Onderzoek 06 18 66 59 62