Uitagenda Rotterdam

Uitagenda Rotterdam bundelt alles wat er op cultureel gebied te doen is in Rotterdam met een complete culturele agenda, inspiratiepagina’s, tips en achtergrondverhalen.
Mockup Nov Dec
Uitagenda Rotterdam

Voor veel Rotterdammers is Uitagenda Rotterdam dé gids voor cultuur in Rotterdam. Ze kijken in het magazine, op de website, volgen de sociale mediakanalen of abonneren zich op de Uitmail, om altijd precies te weten wat er te doen is in de stad. Ze vinden er de meest complete en actuele cultuuragenda, maar ook informatieve achtergrondverhalen, interviews en winacties. Voor instellingen en festivalorganisatoren is Uitagenda Rotterdam dan ook een belangrijk middel om hun publiek te bereiken.

 

Uitagenda Rotterdam communiceert via meerdere kanalen. Tweemaandelijks verschijnt een papieren magazine, dat door de stad verspreid wordt en gratis mee te nemen is. Tegelijk met het magazine per komt ook een speciale kids-editie van het magazine uit, die zich richt op gezinnen met kinderen. Het meest actuele festival- en cultuurnieuws vinden bezoekers via sociale media, de website, de Uitmail, de Museum Uitmail en de Kids Uitmail. Via al deze kanalen weten we heel veel Rotterdammers te bereiken.

Vuur & Vlam 2019 © Fleur Beerthuis (53)

Bel met ons

Evelyn Lampe
Evelyn Lampe Senior marketing -en communicatieadviseur a.i. 06 41 95 38 24