;

Inzichten en kennis

Informatie en inspiratie over publieksbereik
World Port Busker Festival 2017© Bas Czerwinski (33)

Kennis delen

Als sector worden we sterker door opgedane kennis en inzichten met elkaar te delen. Rotterdam Festivals helpt je graag hiermee. We doen continu en actief publieksonderzoek en delen de resultaten met de instellingen. Ook organiseren we kennissessies en webinars voor ons netwerk van culturele organisaties. 

 

Op de agenda

Met grote regelmaat organiseert Rotterdam Festivals kennissessies en webinars over actuele onderwerpen, die relevant zijn voor cultuurmakers. De ene keer staat een recent publieksonderzoek centraal, een andere keer gaat het over thema’s als privacy of duurzaamheid. De onderwerpen lopen uiteen, maar altijd is het doel: van elkaar leren en samen sterker worden. Maandelijks hebben we een (digitaal) inloopspreekuur voor vragen over het Culturele Doelgroepen Model. Elke maand wordt ook kort 1 Culturele Doelgroep uit het model toegelicht. Twee keer per jaar is er een webinar ‘kennismaking met het model’. Kijk voor een overzicht op de Agenda pagina.

 

Rapporten

Naast het tweejaarlijkse publieksonderzoek dat Rotterdam Festivals uitvoert in opdracht van gemeente Rotterdam, pakken we ook actuele vraagstukken op. De uitkomsten bieden inzichten die voor iedereen in de cultuursector waardevol zijn. De rapporten van deze onderzoeken zijn daarom voor iedereen gratis te downloaden uit onze kennisbank. Daarnaast delen we onderzoeken van derden, die relevant zijn voor cultuurmakers. 

Heb je een wens of idee voor een kennissessie? Mail ons dan
Sodade 2017 © Fred Ernst (20)

Meer weten? Neem contact met ons op!

Eva Lemstra
Eva Lemstra Medewerker Onderzoek 06 18 66 59 62