;

Nieuwe onderzoeksresultaten over publieksbereik Rotterdam

26 oktober 2023

Presentatie Tweejaarlijks Onderzoek En Drempels En Motievenonderzoek

Op 26 oktober 2023 zijn de nieuwe onderzoeksresultaten over publieksbereik gepresenteerd door Rotterdam Festivals. Tijdens deze bijeenkomst werden de belangrijkste bevindingen gedeeld van het Tweejaarlijkse overkoepelende onderzoek naar het bereik van de Rotterdamse cultuursector. Om in kaart te brengen wie er bereikt wordt en wie (nog) niet en wat de ontwikkeling door de jaren heen is, wordt er gebruik gemaakt van het Culturele Doelgroepenmodel. Wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Evenementen) nam de inzichten van het onderzoek naar de Rotterdamse cultuursector in ontvangst. 

 

Het rapport over het bereik van de Rotterdamse culturele organisaties is nu te lezen op de website van Rotterdam Festivals. Benieuwd naar wie wij bereiken als culturele sector in de stad? En of musea ander publiek bereiken dan theaters? 

 

Lees hier het rapport

 

Eerst meer weten over het Culturele Doelgroepenmodel? Klik hier. Bovendien werd tijdens de presentatie het landelijke onderzoek naar Drempels, motieven en informatiebehoeften rondom cultuurbezoek gedeeld met de sector. De eerste inzichten zijn toegevoegd aan de digitale brochures van het Culturele Doelgroepenmodel, die zijn hier te lezen