;

Het e-zine is live

13 juni 2023

Meer weten over AVG-proof werken? Welke stappen je nú kunt zetten om aan de slag te gaan met publieksdata? Hoe ze bij Funda met data omgaan? Waarom standaardisatie zo belangrijk is? Welke plannen de Taskforce Publieksdata voor 2023 en 2024 heeft? Dit en meer lees je in het e-magazine uitgebracht door DEN: ‘Meer met publieksdata’.

Wie zijn publiek goed kent is immers wendbaar. Het zorgt ervoor dat je de inzichten in handen hebt om op basis van kennis strategische keuzes te maken rondom programmering en beleid. 

Werken met publieksdata raakt heel veel werkzaamheden en kan hierom interessant zijn voor instellingen, festival organisatoren en andere stakeholders. Het is de bedoeling dat de culturele sector middels dit e-magazine geinformeerd en geïnspireerd kan worden.

 

Lees het e-magazine hier .

 

Het programma Taskforce publieksdata is bedoeld voor iedereen die zich binnen een culturele instelling bezighoudt (of bezig wil houden) met publieksdata en voor stedelijke en regionale organisaties die zich richten op cultuurparticipatie. Wij als Rotterdam Festivals bevinden ons in het Taskforce Samenwerkingsverband Publieksdata.