;

Uitagenda Rotterdam promoot het cultuuraanbod

Uitagenda Rotterdam bundelt alles wat er op cultureel gebied te doen is in Rotterdam met een complete culturele agenda, inspiratiepagina’s, tips en achtergrondverhalen

Uitagenda Rotterdam

Voor veel Rotterdammers is Uitagenda Rotterdam dé gids voor cultuur in Rotterdam. Ze kijken in het magazine, op de website, volgen de sociale mediakanalen of abonneren zich op de Uitmail, om altijd precies te weten wat er te doen is in de stad. Ze vinden er de meest complete en actuele cultuuragenda, maar ook informatieve achtergrondverhalen, interviews en winacties. Voor instellingen en festivalorganisatoren is Uitagenda Rotterdam dan ook een belangrijk middel om hun publiek te bereiken.

 

Uitagenda Rotterdam communiceert via meerdere kanalen. Tweemaandelijks verschijnt een papieren magazine, dat door de stad verspreid wordt en gratis mee te nemen is. Tegelijk met het magazine per komt ook een speciale kids-editie van het magazine uit, die zich richt op gezinnen met kinderen. Het meest actuele festival- en cultuurnieuws vinden bezoekers via sociale media, de website, de Uitmail, de Museum Uitmail en de Kids Uitmail. Via al deze kanalen weten we heel veel Rotterdammers te bereiken.

Altijd voor iedereen iets te beleven

RF Mockup Los MRTAPR 240223 72Ppi

Rotterdam Festivals zorgt ervoor dat er in Rotterdam altijd, voor iedereen, iets te beleven is. We zorgen er ook voor dat het publiek weet wat er te doen is. Door via verschillende kanalen te communiceren over het culturele programma in de stad, willen we het publiek enthousiast maken en stimuleren tot cultuurbezoek. Een van de belangrijkste middelen die we inzetten is Uitagenda Rotterdam, waarvan Rotterdam Festivals de uitgever is. Ook zorgen we ervoor dat de Rotterdamse cultuurprogrammering zichtbaar is op straat, in de vorm van buitenreclame.

RF Mockup Los MRTAPR 240223 72Ppi
Bereik je publiek via Uitagenda Rotterdam, de meest complete culturele gids van de stad
World Port Busker Festival 2017© Bas Czerwinski (33)
Veelgestelde vragen
Hoe komt mijn evenement op Uitagenda Rotterdam?

Evenementen voor Uitagenda Rotterdam kun je aanmelden via evenement aanmelden via: https://www.uitagendarotterdam.nl/aanmelden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

RF Elise 2
Elise Barends Brand Manager Uitagenda Rotterdam 06-31956596