;

Nieuwe leden Raad van Toezicht Rotterdam Festivals

05 april 2023

Onlangs verwelkomde De Raad van Toezicht (RvT) van Rotterdam Festivals twee nieuwe leden: Bülent Sel voor de portefeuille financiën en Mickel Beckers voor de portefeuille stedelijke ontwikkeling. 

 

Bülent Sel is algemeen directeur van The Restaurant Management Group. Een bedrijf dat horecaconcepten ontwikkelt en in de markt zet. Hij heeft ruime bestuurlijke kennis en ervaring opgedaan in zowel interim finance rollen als in MT/directierollen bij onder andere Dura Vermeer, Pirtek en Zegro. Hij heeft brede werkervaring in zowel algemeen management als alle aspecten op het gebied van accounting, controlling en financieel management. 

 

''Met deze rol kan ik (indirect) mijn kennis en expertise inbrengen voor iets wat ik zelf ook ontzettend leuk vind; het nog aantrekkelijker maken van de stad Rotterdam. Rotterdam profileert zich de laatste jaren steeds meer als festivalstad. De evenementen in Rotterdam creëren een verbinding tussen verschillende klassen en culturen. Dit is ontzettend waardevol en heeft zowel voor de korte als lange termijn een positieve uitstraling op de stad. Fijn om daar aan bij te kunnen dragen!''

Mickel Beckers is sinds 1 januari 2022 gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Lansingerland. Hij had jarenlang een actieve relatie met de culturele- en evenementensector in Rotterdam. Eerst als organisator van evenementen, daarna vanuit zijn functie als directeur bij de gemeente Rotterdam. In verschillende periodes tussen 2003 en 2022 zaten onder andere cultuur, evenementen en toerisme in zijn portefeuille. 

 

''Als linking pin tussen het sociaal- en fysieke domein en lid van diverse gemeentelijke stuurgroepen heb ik met grote regelmaat aandacht gevraagd voor Rotterdam als aantrekkelijke evenementenstad, een echte balans tussen rust en reuring. Mooi dat ik me in deze functie weer kan inzetten voor dit vraagstuk en fijn om dit samen met Rotterdam festivals op te pakken.''

Rotterdam Festivals verwelkomt de nieuwe leden.

Ik kijk uit naar de waardevolle kennis, adviezen en energie die de nieuwe leden van de RvT meenemen en die het profiel van de RvT aanvullen.
Renske Satijn, directeur Rotterdam Festivals
Linkedin Post Nw Rvt Leden